Sztárok

Farkas Zsófi, a Megasztár 4. egykori énekese úgy érezte, itt a vég

A Megasztár 4.-ben tűnt fel Farkas Zsófi, aki a hazai tehetségkutató döntőjébe nem jutott be, ennek ellenére meghódította a világot. Az énekesnő egy rázós repülőúton is túl van – írja a Blikk.

A Farkas Zsófit választó Lenny Kravitz 2015 végétől a La Bouche együttes énekesnője, így azóta a formációval utazza körbe a világot. A legutolsó útja kissé rázósra sikeredett, azt hitte, itt a vég – írja a Blikk.

“A tegnapi hazarepülés margójára. Kis gép áll a kifutón, még fel sem szállt, de már rázza a szélvihar. Pont olyan érzés, mint amikor fent turbulencia van. Nem kicsi. Mindenki erről beszél, nem túl önfeledten. Koromfekete az ég, mindenhol.
Megérkezik az armageddon, állati nagy, zajos jégesővel, félted a külső légcsavarokat. A kifutópálya 5 perc alatt folyóvá változik, a kerekek félig elmerülve. Konkrétan. A gép 1 órát vár kilövés előtt, nyilván nem száll fel. Mindenki be van sz*rva. Csendben” – osztotta meg élményét Farkas Zsófi.

Farkas Zsófi, a Megasztár 4 énekese úgy érezte, itt a vég

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top