Sztárok

Terence Hill és Bud Spencer: különböztek, de nem vitáztak

Bud Spencer neve összeforrt Terence Hillével, és nemcsak a forgatásokon, hanem a magánéletben is kitartottak egymás mellett jóban-rosszban. Pedig különbözőbb két embert aligha lehetne elképzelni.

Terence Hill összetörten csak annyit nyilatkozott az olasz sajtónak Bud Spencer halálhíre után: “A legjobb barátomat veszítettem el. Ez lesújtó.”

Terence Hill és Bud Spencer: különböztek, de nem vitáztak

Annak idején sokan reklámfogásnak gondolták, hogy a két színész barátnak mondja magát, mondván, így talán jobban figyelnek a filmjeikre is. Érthető, ha a két különböző emberről nem hitték, hogy barátok lehetnek, pedig ők ketten tényleg  megtalálták a közös hangot.

Terence Hill és Bud Spencer: különböztek, de nem vitáztak

“Mi vagyunk az egyetlen olyan páros, akik sosem vitatkoztak. Nem voltunk irigyek egymásra, élveztük a közös munkát” – mondta korábban Terence Hill Spencerről, akivel 18 filmet forgattak együtt.

Ahogy a hvg oldalán is megjelent, a most 77 éves Hill korábban összeszedte, miben is különböznek a barátjával.

Sok különbözőségük adódik abból, hogy bár Hill – eredeti nevén Mario Girotti – félig olasz származású, félig német, és Németországban is élt gyerekkorában. Talán éppen ezért a nem túlságosan erős fűszereket és a húst kedvelte, miközben Bud Spencer inkább a markáns ízeket és a halat.

Megnézem
Összes kép (1)

Egykor Carlo Pedersoliként ismert vízilabdázó rajongott a vízért, a tengerért, miközben a barátja inkább a hegyeket szereti.

“Ő hangos, én halk. Ő a krumplievő, én a hagymaevő. Ő repülni szeret, én motorozni. Ő babonás, én vallásos” – kezdte a sorolást.

Megnézem
Összes kép (1)

De kiderült, hogy Hill inkább síel, szeret felkészülni a szerepeire, inkább a sárga színű almát eszi meg és nagy az akaratereje. Bud Spencer szeretett szerepelni a magánéletben is, szeretett úszni, a barátjával ellentétben társaságkedvelő volt, találékony és szeretett improvizálni.

Terence Hill és Bud Spencer: különböztek, de nem vitáztak

Mindez azonban nem számít két olyan embernél, akik szerették megélni az élet minden pillanatát, és tisztelték egymást.

“Ahogy a filmekben, úgy a magánéletünkben is különbözőek vagyunk. Ez viszont nem kérdés, ha két ember megtalálja a közös hangot.”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top