Sztárok

Elbuktak – visszavonul Lionel Messi

A világ egyik legjobb focistájának tartott argentin játékos közölte, hogy többé nem játszik hazája válogatott csapatában.

Június 24-én volt 29 éves, és szebb születésnapi ajándékot nem is kaphatott volna annál, hogy két nappal később csapatával megnyerik a Copa Américát, de elbuktak Chile ellen, ezért Lionel Messi bejelentette, hogy visszavonul a válogatottságtól. 

Messinek egyetlen aranyérme van az argentin válogatottal, ezt még a 2008-as olimpián szerezte, elbukott viszont egy világbajnoki, egy Konföderációs Kupa- és három Copa América-finálét. A 29 éves játékos 2005-ben mutatkozott be a válogatottban (pont a magyarok ellen, Budapesten), azóta 112-szer lépett pályára Argentína színeiben.

“Nekem ennyi volt a válogatottság. Megtettem, ami tőlem telt, és nagyon fáj, hogy nem tudtam címet nyerni Argentínának.” – idézte a focistát az Origo

Miközben Messi elbúcsúzott a válogatottságtól, a 2016-os foci-Eb-ről sajnos hazatér a magyar válogatott, ugyanis a nyolcaddöntőben kikaptak a belgáktól.

Tavaly így emlékeztünk meg Lionel Messi huszonnyolcadik születésnapjáról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top