Sztárok

Sia lebukott – szél fújta le a rejtőzködő énekesnő parókáját

Az ausztrál Sia fellépésein ritkán mutatja meg arcát, emiatt sok konteó kering róla. Most azonban lebukott a titokzatos díva.

Sia egy Coloradóban rendezett szabadtéri fesztiválon lépett fel, azonban nem számolt a széllel, ami végül lebuktatta őt. Egy komolyabb fuvallat szétfújta az énekes arcát a koncert során eltakaró sűrű szőke parókát, így aztán láthatóvá vált az arca, amit ráadásul a kamera is rögzített.

Sia lebukott - így néz ki a rejtőzködő énekesnő arca

Sia, azaz Kate Isobelle Furler imázsának szerves része a művész arctalansága, titokzatos volta. Klipjeiben jellemzően mellékszereplőként a háttérben marad, de médiafellépésein sem igazán mutatja meg orcáját, ilyenkor gyakran maszkot, fejdíszt vagy parókát visel.

Sia lebukott - így néz ki a rejtőzködő énekesnő arca

Aki kíváncsi Sia dalaira, az idei Szigeten meghallgathatja, mert augusztus 15-én ő lesz az egyik attrakció. Ha pedig sikerül valahogy becsempésznie egy szélgépet, úgy kis szerencsével értékes felvételeket készíthet az “arctalan” ausztrál asszonyról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top