Sztárok

Rengeteg pénzt adományozott Ronaldo a magyar árva gyerekeknek

Fejet hajtunk Cristiano Ronaldo előtt, aki rengeteg pénzt adományozott Böjte Csaba árva és nagyon szegény gyerekeket segítő alapítványának. A portugál futballsztár mindezt hálából tette, az összeg a legjobb helyre került.

Mondhatnánk azt is, Cristiano Ronaldónál a labda, és persze óriási gólt lőtt. Fejet hajtunk a legjobban kereső sportoló előtt, aki Böjte Csabának és árváinak adományozott hatalmas összeget.

Ronaldo kivételes tehetségére Bölöni László, romániai magyar edző figyelt föl, aki akkoriban a Sporting utánpótlás csapatát vezette. Kapcsolatuk megmaradt, hálából Ronaldo mindenkor segít, ha egykori felfedezője megkéri. Így jutott el Csaba testvér szegény gyermekeket segítő alapítványához is. Amikor Bölöniék Erdélyben az alapítványnak gyűjtöttek, Ronaldo első szóra hatalmas összeget utalt az alapítvány számlájára.

Cristiano Ronaldo a Save the Children karitatív nemzetközi szervezet nagykövete, így számára nem kétséges a segítség, ha gyerekekről van szó.

(rangadó)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top