Sztárok

Dzsudzsák édesanyja: várom Balázska intézkedését

Dzsudzsák Balázs édesanyja a helyszínen szurkolhatott a fiának a magyar–portugál meccsen, és érthető, ha nagyon készül a folytatásra.

Dzsudzsák Balázs édesanyja az ötödik sorból nézte végig a tegnapi gólzáporos magyar–portugál meccset, és a végén “törtetett”, hogy átölelhesse a fiát.

“Erről nem mondok most semmit, mert ezt mindenki látta, aztán a levezető futás után is sikerült vele beszélnem. Mi csodáltuk a játékot és minden mozzanatát felidéztük, és ő is kereste a szavakat” – mondta Kósa Ildikó a Mokkában a legutóbbi foci-Eb-s élményéről.

Dzsudzsák édesanyja: várom Balázska intézkedését

Ahogy Demcsák Zsuzsa rákérdezett, melyek voltak a focista első szavai, az édesanyja büszkén válaszolt. “Az első szavai ezek voltak: Hű, anya, ezt én el sem hiszem!”

Szebeni István szerint ez az egész egy elégtétel, de Dzsudzsák édesanyja szerint külön öröm, hogy így látják, viszont nincs szükség bocsánatkérésre. Ildikó természetesen a magyar válogatott belgák elleni meccsén is szeretne részt venni Toulouse-ban.

“Még a tervezés folyik. És akkor várom a Balázska intézkedését. Nagy büntetés lenne, ha nem tudnék eljutni” – magyarázta a büszke édesanya.

Dzsudzsák édesanyja: várom Balázska intézkedését

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top