Sztárok

Itt a videó Michael Jackson titkos szobájáról

Van ott fotó Macaulay Culkinról is. Jackson beteges mennyiségű képet, babát, játékot halmozott fel. Ijesztő képsorok.

Tegnap mi is megírtuk, hogy a Radaronline hozzájutott ahhoz a jelentéshez, melyet a Santa Barbara-i seriffhivatal készített 2003-ban, amikor Michael Jacksont gyerekmolesztálással gyanúsították. Kiderült, hogy Jackson tetemes mennyiségű pornóképet gyűjtött össze az évek során.

Az énekest két évvel később (miután peren kívül megegyezett, és úgy 200 millió dollárt fizetett) felmentették. A Neverland elnevezésű birtokról és annak “titkos” szobáiról tegnap óta számos információ látott napvilágot, a Daily Mail például most közölte a 2003-as házkutatásról szóló videót, de mivel nem hagyják, hogy beágyazzuk, ide kell klikkelni a megtekintéshez. Többek közt egy Macaulay Culkint is ábrázoló fotó is látható a képsorokon, melyet Culkin gyereksztárként a következőképpen dedikált: “don’t leave me alone in the house”, azaz “ne hagyj engem otthon egyedül”. A színész feltehetőleg a Reszkessetek, betörők! eredeti címére, a Home Alone-ra utalt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top