Sztárok

A nyílt utcán pofozták fel Győzikét

Győzike pert nyert, de ez nem mindenkinek tetszett, mint ahogy az sem, hogy az adósa háza előtt akart sajtótájékoztatót tartani...

 Öt év után pert nyert régi barátjával szemben Gáspár Győző. Még 2010-ben adott kölcsönt a férfinak, aki többszöri szóbeli, majd írásbeli felszólításra sem akarta visszafizetni az 5 millió forintot, így Győzike 2011-ben bírósághoz fordult. Az eljárás során a showman állítása szerint 17 alkalommal utazott le a Kecskeméti Városi Bíróságra, hogy visszakapja pénzét, ám csak 3 millió forintot sikerült visszaszerezni. Tavaly első fokon ugyan pert nyert egykori barátjával szemben, ám a vádlottak fellebbeztek. Tegnap végül Győzikének adott igazat a bíróság.

“Éveken keresztül hóban, sárban, esőben és napsütésben itt voltam, és bíztam benne, hogy visszaadják a pénzem! Volt időszak, amikor nagyon rá voltam szorulva az összegre, de ma már inkább felajánlom beteg gyerekeknek, hiszen már ismét jól megy a szekér. De az igazságérzetem nem engedi, hogy veszni hagyjam a pénzem” – mondta a tárgyalóteremben  az újabb botrányokba keveredő Győzike. Ezután az adósa háza előtt akart sajtótájékoztatót tartani, ám a dolog kudarcba fulladt. Amikor leparkolt és ki akart szállni a kocsijából Kecskemét főutcáján, egy idősebb hölgy dühösen odasietett, és azonnal nekiesett Győzikének.

A nyílt utcán pofozták fel Győzikét

“Amint kiszálltam a kocsiból, kaptam egy hatalmas pofont, az egyik fotóst pedig gyomorszájon akarta vágni, de szerencsére sikerült megvédenem! Tizenkilenc éves pályafutásom alatt még sosem kerültem ilyen szituációba. Nem találok szavakat. Azt hiszem, ez teljes mértékben az ő szegénységi bizonyítványuk!” – magyarázta a testépítőket is magára haragító Győzike a Blikknek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top