Sztárok

A zsebedben nyílik a következő Rossmann üzlet

Valóban több millió új bolttal bővül a drogériahálózat: a Rossmann mobil app által több mint tízezer termék vált éjjel-nappal elérhetővé az ország bármely pontján.

Nem kell többé rohannia a nyitvatartási idő miatt, hosszú sorokban várakoznia a pénztáraknál, sőt még csak egy lépést sem kell tennie annak, aki illatszert vagy kozmetikumokat szeretne vásárolni. Elindult ugyanis a Rossmann mobilalkalmazása, mely ingyen elérhető iOS-en, Androidon és Windows Phone-on is.

A zsebedben nyílik a következő Rossmann üzlet

Az alkalmazáson keresztül több mint tízezer termék vált megvásárolhatóvá bárhol, bármikor. További érv a letöltés mellett, hogy egy Happy Hour akciót is kapcsoltak az app indulásához: minden vásárlás végösszegéből 10 százalékot elengednek, ha az a megadott napszakokban történik. Ráadásul egy iPhone 6s készüléket is kisorsolnak az akcióban résztvevők közt.

A vásárlási lehetőség mellett további hasznos funkciók is át lettek ültetve a Rossmann appba: a közkedvelt babaprogram és az akciós újság is elérhetővé válik a mobileszközökön. Ezen kívül meg lehet keresni a legközelebbi Rossmann üzletet, és útvonalat is lehet hozzá tervezni. Magában a boltban is hasznos társ az app: a polcra kihelyezett árucikkek vonalkódját leolvasva további információkhoz juthatunk a termékekkel kapcsolatban.

 

Mentés

Mentés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top