Sztárok

Durva pornóképeket gyűjtött Michael Jackson

Az erről szóló rendőri jelentés most került nyilvánosságra.

A 2009-ben elhunyt popsztárt 2003-ban gyanúsították azzal, hogy szexuálisan molesztált gyermekeket. A Santa Barbara-i rendőrség és a helyi seriffhivatal akkor tetemes méretű kép- és újsággyűjteményt foglalt le Jackson Neverlandként nevezett birtokán, az erről szóló jelentést pedig most szerezte meg a Radaronline.

A lap azt írja, hogy a helyi nyomozók szerint Michael Jackson egy manipulatív szexőrült volt, a cikk szerint a gyűjteményben találtak olyan képeket, melyeken megkínzott gyermekek vagy állatok láthatók, de egy gyerekszépségversenyt nyert lányról, a hatévesen meggyilkolt JonBenét Ramsey-ről is volt pár durva kép. Az ilyen és ehhez hasonló fotókon túl hatalmas mennyiségű pornókazettát és -magazint is lefoglaltak.

Jacksont 2005-ben mentették fel a gyerekmolesztálás vádja alól, mivel bíróságon kívül megegyezett a felperesekkel, és közel 200 millió dollárt fizetett ki nekik.

Gyerekpornó képeket is gyűjtött Michael Jackson

A popikon egyébként előszeretettel mutatkozott kisfiúkkal és kislányokkal, Macaulay Culkin például jó barátja volt. A Reszkessetek betörők sztárja védte Jacksont, többször is elmondta, hogy hozzá sosem közeledett, és nem úgy ismerte, mint aki gyerekeket bántott volna.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top