Sztárok

Törőcsik Mari: majd megáll a szívem

Cudarul képes felhúzni magát a színésznő, azt mondja, néha olyan ideges, hogy majd megáll a szíve.

Márciusban még arról volt szó, hogy az utcára sem léphet ki Törőcsik Mari, de nagyon úgy tűnik, hogy azóta jobban van, már ha abból indulunk ki, hogy hevesen szurkol a magyar válogatott 2016-os Eb-meccsei alatt.

“Én kérem, egyébként is szeretem a focit, nem csak az Eb miatt nézem” – mesélte a Kossuth-díjas művész, és hozzátette, hogy nemrégiben elhunyt férje, Maár Gyula imádott szurkolni, lánya pedig szintén rajong a futballért.

“Na most az a helyzet, hogy én viszont hiába szurkolok, sosem látom a csapatunk találatát, mert mindig akkor van a gól, amikor kimegyek a szobából – magyarázza Törőcsik. – Őrjítő dolog ez, viszont jó kabala is, mert ha meccs van, és várunk a gólra, csak ki kell küldeni a szobából, és már jön is! A szerdai, portugálok elleni mérkőzés alatt valószínűleg az udvaron leszek, mert nagyon szurkolok a fiúknak! Egyébként el szeretném mondani, hogy

annyira ideges leszek a meccsek alatt, hogy majd megáll a szívem!

Nem is értem, hogy az edzők hogy nem kapnak infarktust ott a pálya szélén?”

(via Borsonline)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top