Sztárok

Nézz be a magyar labdarúgó-válogatott öltözőjébe – fotók

Június 15-én magabiztos játékkal 2:0-ra verte a magyar labdarúgó-válogatott Ausztriát az Európa-bajnokságon, így a csoportjában első helyen áll a csapat. A fiúk második meccse előtt, június 18-án a TV2 megismétli a Magyar csapat – "…még 50 perc…" című dokumentumfilmet, amely soha nem látott őszinteséggel, kendőzetlenül meséli el a hazai labdarúgó-válogatott elmúlt négy évének eseményeit.

Exkluzív, kulisszák mögötti felvételek, a magyar labdarúgó-válogatott elmúlt négy évének története, drámai fordulópontokkal, kudarcokkal, sikerekkel. Ez a Magyar csapat – “…még 50 perc…” című filmet, amely az MLSZ és a Filmpartners produkciójában készült 2012 és 2016 között, a TV2-n mutatják be. Muhi András Pires rendező-operatőr kamerája bepillantást enged a válogatott legintimebb titkaiba. A 74 perces dokumentumfilm csak olyan pillanatokat mutat meg, amiket Magyarországon még sohasem láthattak a kamerák, így a nagyközönség sem, és amelyekre az is kíváncsi, aki nem focirajongó.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

“Az embereket egyre jobban elkezdte érdekelni a csapat körüli élet, hogy milyen út vezetett idáig, hogy mi zajlik egy felkészülés során, a mérkőzések alatt, hogy a szünetekben milyen feszültség van. Ez a film tökéletesen megmutatja azt, hogy igazából mi, játékosok mit élünk át, és min megyünk keresztül – mondta Gulácsi Péter. – Az egész keret nevében mondhatom, hogy egy nagyon összetartó társaság van, és az, hogy az adott napon ki lép pályára, az a közös célunkat nem változtatja meg” – tette hozzá a válogatott labdarúgó.

Fotó: TV2
Fotó: TV2
Fotó: TV2
Fotó: TV2
Fotó: TV2
Fotó: TV2

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top