Sztárok

Sebestyén Balázs anyósát megőrjíti a hangosan szexelő szomszédja

"Nem azért vettem meg ezt a házat, hogy Sebestyén Balázs anyósa konkrétan a TEK-kel fenyegessen, csak mert hajnalig szexelek a párommal" – mondta a Borsnak Mónika, Sebestyén Balázs anyósának szomszédja.

“Aznap volt a huszonhatodik születésnapom, előre ki is plakátoltam a lakóközösségben, hogy lesz egy ünnepség, nézzék el nekem az eseményre való tekintettel. Egyedül őt zavarta a buli, de ő is csak reggel hatkor jött át először, hogy jelezze ezt – mondta a Borsnak Mónika.

 Azóta Sebestyén Balázs anyósa, Éva néni és a szomszéd között mindennaposak a veszekedések. “Édesanyám szomszédjában Mónika, művésznevén J. J. lakik. Aki szeretne, keressen rá az interneten vagy a közösségi portálokon, és döntse el, milyen munkát űzhet… Bár a hölgy ezt nem is titkolja: a szomszédoknak már elmondta, mivel foglalkozik” – mondta Sebestyén Horváth Viktória, Balázs felesége a Borsnak.

Sebestyén Balázs anyósát megőrjíti a hangosan szexelő szomszédja

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top