Sztárok

Voksán Virág bakiján röhögtek, most magyarázkodik

Ezen röhögnek napok óta: Voksán Virág azt mondta, Argentína is esélyes az Európa-bajnokságon. most azt mondja, nem a földrajztudása hiányos.

Mielőtt rátérnénk arra, mit is mondott a történtekről Voksán Virág, íme az ominózus kis szösszenet, amely miatt az elmúlt napokban nevetség tárgya lett a dj.

Ígérem, rövid részlet lesz:

Voksán Virág inkább a megjelenésével szokott kitűnni, mint a focitudásával, ez eddig is egyértelmű volt. “Nem gondolom, hogy nyerhetnénk az Eb-t, hiszen hát a spanyolok iszonyú erősek, a németek is nagyon erősek, és még Argentínát is elég esélyesnek tartom a dobogós helyezésre” – mondatát most megmagyarázta.

Voksán Virág bakiján röhögtek, most magyarázkodik

“Mindenkivel volt már olyan, hogy teljesen más volt a fejében, és véletlenül azt mondta ki, ami a fejében volt. Nekem a vb volt a fejemben, ezt mondtam ki. Más kérdés, hogy a kedves szerkesztő riporter nemcsak hogy benne hagyta, de ki is emelte.”

A reggeli adás Voksán Virág-os részét itt nézheted vissza, amelyből az is kiderül, hogy esze ágában sincs a foci-Eb szakértőjeként tündökölni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top