Sztárok

Taylor Swift összejött Tom Hiddlestonnal – fotók

Ezt tényleg nem láttuk jönni, pedig tény, hogy Taylor Swift érzelmei percenként változnak. A lényeg, hogy az énekesnő megkapta a mostanság legfelkapottabb angol színészt, a Thor Lokiját, Tom Hiddlestont.

A történet úgy néz ki, hogy alig három hete jelentették be Taylor Swift és előző párja, Calvin Harris szakítását, ám a The Sun most címlapon közölt egy fotót, ami talán megmagyarázza a szakítás okát. A képen Tom Hiddleston és Taylor Swift látható, ahogyan csókolóznak a tengerparton.

A The Sun cikkéből kiderül, hogy a képek Taylor Swift otthonának közelében készültek Rhode Islandnél. “Tom azóta udvarolt az énekesnőnek, hogy először találkoztak. Virágot küldött neki, szinte naponta” – írják.

Hiddleston és Swift hat héttel ezelőtt, az idei MET-gálán barátkoztak össze. Itt találkoztak először, és a videókat elnézve itt kezdődött minden. “Egymás melletti asztalnál ültünk. Taylor elbűvölő nő” – mondta róla Hiddleston az MTV egyik adásában.

Hiddleston jelenleg a legfelkapottabb angol színész. Nagy kedvence a MARVEL-rajongóknak, akik imádják őt Lokiként. Sikeres volt a The Night Manager minisorozat főszereplőjeként is, és a hírek szerint Hiddleston kapja meg James Bond szerepét.

Taylor Swift és Calvin Harris kapcsolata két-három hete futott zátonyra. Közel egy évig voltak együtt, a szakításról pedig csak annyit mondtak: “jó okkal lett vége”. “Nincs itt semmi dráma, csak nem működtek a dolgok közöttük. Senki nem csalt meg senkit” – ezt már az énekesnő egyik barátja nyilatkozta a People magazinnak. Az is igaz, hogy a szakítás után Harris minden fotót törölt az Instagram- és a Twitter-fiókjából, törölte kettejük kapcsolatát a közösségi oldalakról, és még Swift rokonait is letiltotta…

Taylor Swift összejött Tom Hiddlestonnal - fotók

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top