Sztárok

Johnny Deppre rendőrt hívtak, Amber Heard összeomlott

Tartok tőle, hogy az igazságot nemigen tudjuk már meg Johnny Depp és Amber Heard kapcsolatáról, amit követni is nehéz. A válásuk mindenesetre egyre mocskosabb.

Amikor kiderült, hogy Johnny Depp felesége válni akar, és a papírokat 3 nappal azután nyújtotta be a bíróságon, hogy a színész édesanyja elhunyt, legfeljebb csak sejthettük, hogy ez csak a kezdete egy botrányos válásnak.

Amber Heard lett a szívtelen nő, aztán minden megváltozott. Depp felesége bántalmazásról, lelki terrorról számolt be, és a bizonyítékokat csatolta a bírósági papírokhoz is.

Johnny Depp sztoriban mindig van lejjebb, Amber Heard összeomlott

Egy napig volt Heard az áldozat, aztán már megint őt okolták, mondván, egy pénzéhes nő, aki megérdemli, ha az álnok viselkedéséért kap néhány pofont. Johnyy Depp lánya kiállt a színész mellett, szerinte az is kizárt, hogy a papa bárkire kezet emelne.

http://black-rose-sorceress.tumblr.com/post/145167521693/lets-take-a-moment-and-study-carefully-this-2

Megint egy fordulat, hogy Heard a bíróságon sms-eket mutatott be, amelyekben Johnny Depp sírva könyörgött bocsánatért, pontosabban, az asszisztensén keresztül üzent. Közben Heard beperelte a színész barátját rágalmazásért, és ki tudja, hogy a volt barátja nem jut-e ugyanerre a sorsra, mivel szerinte meg Heard az, aki mindig is agresszív volt a kapcsolataiban.

Johnny Depp sztoriban mindig van lejjebb, Amber Heard összeomlott

Állítólag a színésznő teljesen összeomlott, pszichológus kezeli, és vannak olyan hírek, miszerint már nem veréssel, hanem azzal vádolja Deppet, hogy lelki terrorban tartotta.

Mindehhez jött hozzá a legutóbbi, ami csak egy újabb mélysége ennek a válásnak. A TMZ szerint Johnny Depp néhány alkalmazottjával megjelent a közös házuknál, hogy elvigyen néhány bútort, amikor Heard rendőrt hívott rá. Mivel a bántalmazásért a bíróság távolságtartási végzést rendelt el, Depp meg sem közelíthette volna a feleségét.

“A távoltartási végzésben külön kikötötték, hogy Depp kiköltözhet a házból, vagyis magához veheti a legszükségesebb tárgyait a következő bírósági meghallgatásig, ami pénteken lesz” – írta hírportál. Heard ezen felül a válásig is asszonytartást követel magának, mert szerinte jelen körülmények között lehetetlen, hogy bevételhez jusson, ez pedig Depp hibája, aki lejárató kampányba kezdett ellene.

http://thecrowdedmindofjohnnydepp.tumblr.com/post/145878982731/johnny-nor-amber-are-actually-in-la-right-now-yet

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top