Sztárok

Szíj Melinda elefántnak érezte magát a díjátadón

Nagyon ünnepélyesnek és fennköltnek találta Szíj Melinda az idei Fonogram-díjátadót, és mivel ez volt az első alkalom, hogy ilyen eseményen részt veszt, az énekesnő esetlennek érezte magát.

Ahogy Szíj Melinda meg is jegyezte: kicsit úgy érzi magát, mint az elefánt a porcelánboltban, valahogy kilóg a társaságból. Az énekesnő az utóbbi időben ugyan nagyobb médiafigyelmet kapott, mint a korábbi években, de mindez nem jelenti azt, hogy mostantól majd bulvárhős lesz belőle.

Szíj Melinda szerint a szerelmi és a magánéletébe is éppen elég betekintést engedett mostanában, és a Life-nak cáfolta, hogy máris esküvőre készülne.

A Fonogram-díjátadón Szíj Melinda büszke volt arra, hogy bekerült a dalával az illusztris társaságba, különösen azért, mert tisztában van vele, hogy rétegzenét játszik.

Megszokhattuk, hogy mindig is szerény volt az énekesnő, aki nem híve a hivalkodó holmiknak sem, erre az alkalomra egy csillogó felsőt és egy fehér blézert választott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top