Sztárok

Közös vállalkozást indított Sarka Kata és Rogán Cecília

Sarka Kata és Rogán Cecília közös vállalkozásba kezdett. Rogán Antal felesége a Magyarország szépe zsűrijében komoly cégvezetőként vett részt – írja a Bors.

Rogán Cecílía és Sarka Kata közös vállalkozásba kezdett. Rogánné a szombati Magyarország Szépe zsűrijének tagjaként is bizonyíthatott – írja a Bors.

“A Nakama & Partners ügy­vezető igazgatójaként vagyok a zsűriben. Ez a cégnév egy médiaügynökséget takar, amely a verseny után majd az itt sikeresen szereplő lányokat foglalkoztatja. Várom már a közös munkát, mert az eddig látottak alapján nagyon szép hölgyekkel dolgozunk majd együtt” – mondta Rogán Cecília.

“A következő egy évben az ő cégével dolgoznak majd a nyertes lányok. Különböző kampányokban, reklámokban vesznek részt. Az ő zsűrizése akkor lesz kompetensebb, amikor nemcsak a külső alapján ítélünk, hanem személyes beszélgetések is lesznek. Azon a ponton tudunk majd többet a lányokról, akikkel a jövőben akár hosszú távon is együttműködünk” – mondta a bensőséges családi videót posztoló Sarka Kata.

Közös vállalkozást indított Sarka Kata és Rogán Cecília

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top