Sztárok

Csupaszon is gyönyörű Palvin Barbara

Az Év Újonca, vagyis az év felfedezettje lett idén Palvin Barbara, akire a Sports Illustrated magazin olvasói voksoltak. Nem csoda, hiszen a magyar modell mindenhogyan elbűvölő.

Mielőtt rátérnénk Palvin Barbara legutóbb posztolt képére, egy kis kitérőt érdemes tenni. Mert azért az nem mindennapi, amikor egy magyar modellt ennyire elismernek külföldön.

Palvin Barbaráról tudjuk, hogy sztárokkal lóg, hogy a legnevesebb tervezők kifutóin vonul és a legismertebb divatlapok címlapján szerepel. Arra pedig ki ne emlékezne, amikor Barbarát a Sports Illustrated kiválasztotta az idei kampányába, hiszen sokan még meg is szólták a modellt miatta

Most pedig megszavazták az Év Újoncának, vagy másképpen, az év felfedezettjének, amit a modell alig akart elhinni. A díjat korábban Kate Upton, Chrissy Teigen, vagy éppen a színészi pályával kacérkodó Kelly Rohrbach kapta.

Nézd, milyen aranyosan mondott köszönetet a magyar modell:

Thank youuu @si_swimsuit ❤️❤️❤️ #rookieoftheyear

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által közzétett videó,

És akkor jöjjön a legutóbb posztolt képe, amire elég ránézni, és máris értjük, miért is olyan keresett Palvin Barbara, aki smink nélkül vagy alig sminkelve ugyanolyan szép, mint az agyondizájnolt divatfotókon.

Csupaszon is gyönyörű Palvin Barbara

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top