Sztárok

Nemcsák Károly felesége: ezért válunk 20 év után

Darvasi Ilona és Nemcsák Károly házassagi válságáról és különköltözéséről rengeteg cikk jelent már meg. Most először szólal meg a színész felesége, aki tiszta vizet öntott a pohárba.

Bár a nyilvánosság csak néhány hónapja értesült róla, Nemcsák Károly és Darvasi Ilona már másfél éve külön élnek, miután az asszony a fiaikkal együtt elköltözött otthonról.

Korábban Ilona, aki a Turay Ida Színház igazgatója, ennyit közölt: “Azért tettem fel, hogy ne kelljen suttognotok a hátam mögött. Valóban ÉN döntöttem el, ÉN költöztem el a közös házunkból, nem ő. A fiúk velem jöttek. Nem a munka őrölte fel a kapcsolatunkat, az ok más volt, de az már csak ránk tartozik” – írta Nemcsák Károly felesége a színház faliújságjára akkor, most viszont először a Story magazinnak mesélt a válásról.  

“Sok nő inkább marad egy méltatlan kapcsolatban, csak hogy ne legyen egyedül, de ezt nem szabad! Egyetlen nő sem köteles eltűrni egy méltatlan helyzetet” – vélekedik Ilona, aki nem sokkal azután döntött a költözés mellett, hogy kiderült Nemcsák Károly és fiatalabb barátnője kapcsolata

A Story magazinnak Darvasi Ilona beszélt az újrakezdésről is, és arról, hogyan élték meg a gyerekeik az elmúlt időszakot.

Nemcsák Károly felesége: ezért válunk 20 év után

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top