Sztárok

Nagy Duett-titkok: ezt tudtad meg a sztárokról az idei műsorban

Valami kis érdekesség minden adásra jutott, és az elmúlt kilenc hétben Liptai Claudia babavárásától Kulcsár Edina tehetségén át Hevesi Tamás bánatáig sok minden szóba került.

Amikor közel három hónapja kiderült a Nagy Duett versenyzőinek névsora, és akkor sokan anélkül leírtak párosokat, hogy akárcsak egy adás is lement volna. Aztán jöttek a meglepetések, mint például Pachmann Péter és Péter Szabó Szilvia párosa, akikre egyetlen fillért nem tett volna senki, hogy egy szórakoztató műsorban lenne a helyük. Bár leginkább persze a Tények műsorvezetőjét kritizálták emiatt. De nem csak ők okoztak meglepetéseket, sok minden kiderült ebből a műsorból a 12 sztárpárról, de a zsűritagokról és a műsorvezetőkről is.

Most a teljesség igénye nélkül összeszedtünk néhány olyan dolgot, amire az elmúlt hetekben felfigyeltünk, vagy ami nekünk jobban megmaradt az emlékezetünkben.

Ilyen dögös kismama Liptai Claudia

Éppen a Nagy Duett indulása előtt jelent meg az első olyan újságcikk, hogy a műsorvezető esetleg ismét várandós. Az első adás végén Liptai Claudia bejelentette a második terhességét, és ezután érthető, ha adásról adásra árgus szemekkel figyelték, mekkorát nőtt a pocakja. Liptai Claudia hasáról rafinált ruhákkal terelték el a figyelmet, de összességében elmondhatjuk: igazán dögös kismamaként vezette végig a műsort.

Nagy Duett-titkok: ezt tudtad meg a sztárokról az idei műsorban

Szulák Andrea megtalálta a megfelelő kifejezést a Berki-jelenségre

A képernyő előtt ülve úgy tűnt, a Berki Krisztián és Kasza Tibor közti feszültség nem valami megjátszott show-elem. Néha bizony nem is tűnt túl elegánsnak, ahogyan a zsűritag osztotta a versenyzőt, bezzeg amikor Szulák Andreán volt a sor! Ő úgy fogalmazta meg a véleményét, hogy a legtökéletesebben írta le Berki Krisztiánt. “Krisztiánnak a szépségénél csak a szerénysége nagyobb és combosabb. Szerintem egy egész ország ezért vesz téged tudomásul…” –  erre szakította félbe Claudia a zsűritagot. “Vesz tudomásul? Soha ne mondd ezt rám, kérlek.”

Hevesi Tamás évtizedes titkára derült fény

A Maradj velem című dal után Hevesi Tamás elsírta magát a színpadon. Később kiderült: a dal eszébe juttatta édesanyját, akit egy orvosi műhiba miatt veszített el. “Mostanáig képtelen voltam erről beszélni, a szűk családon kívül senki sem tudta, mi történt. Huszonöt éves voltam, amikor édesanyám arcidegzsábát kapott. A műtét után kómába esett és néhány héttel később meghalt” – mondta el a Story magazinnak Hevesi Tamás, aki csak annyit tudott meg, hogy két csövet véletlenül összecseréltek a műtőben, és ez vezetett végül a tragédiához.

Kulcsár Edina TUD énekelni

Ezt most felesleges lenne hosszasan fejtegetni, még akkor sem, ha minden adás után elmondhatjuk, hogy a profikat megszégyenítő előadást hallhattunk Kulcsár Edinától. Nem tudunk kedvencet választani, de az egyik legjobb daluk talán a Proud Mary volt.

Márpedig Pachmann Péter SZÓRAKOZTATÓ

“Végre itt látják, hogy én is ugyanolyan ember vagyok, mint a többiek” – mondta Pachmann Péter, akit a Nagy Duett-széria egyik legnagyobb meglepetése, talán ezt túlzás nélkül állíthatjuk. Még az első hópelyhes előadás után sem fogadott volna senki, hogy akárcsak a döntőig eljut a Péter Szabó Szilvia – Pachmann Péter-páros, de aztán jött a fordulat. Szerintem a Surdánál változott meg minden, amikor vicces és szórakoztató volt Pachmann Péter.

“Szürke, mogorva embernek hittek engem évekig, aki bent van a nappaliban, mondja este a híreket, de közben meg nem így van. Ráadásul rossz híreket mondok, amitől nem is lesz jobb a kedvük” – mondta a Nagy Duett-beli szereplésére reagálva.

Peter Srámek egyre jobban beszél magyarul

Amikor a Magyarország című dalra készült, Peter Srámek elmondta, hogy sokszor könnybe lábad a szeme a próbákon. “Annyi mindent kaptam ettől az országtól az elmúlt egy év alatt, hogy ezt most szeretném viszonozni. Remélem, kiérződik az előadásomból.”

Az énekes nyelvtudása is sokat fejlődött, érti a szóvicceket is, és sokkal magabiztosabb volt, amikor a zsűri előtt kellett állnia. Mindezt a kommentelők is észrevették, és egyikük azt írta: “Büszke vagyok Peter Srámekre, mert ő már a mi fiunk. Ide tartozik, Magyarországra.”

Amikor pedig a habpartiban buliztak Keleti Andreával, a szokásosnál is többen jegyezték meg, hogy értik, miért rajonganak érte a nők.

Nagy Duett-titkok: ezt tudtad meg a sztárokról az idei műsorban

Kiderült: Dér Heni eszméletlen formában van

Nem túlzás azt mondani, hogy az egyik legjobb hangú énekesnő, akit a tehetségéhez képest méltatlanul keveset emlegetünk. Dér Heninek azonban nemcsak a hangja, de az alakja is elképesztő. Nehéz róla olyan képet betenni, amelyiken ez nem látszik. 

Megnézem
Összes kép (1)

Ha már itt tartunk, Keleti Andrea mellett se menjünk el szó nélkül

Keleti Andrea a 47. születésnapját ünnepelte a döntő előtt két nappal, az alakját pedig nem győzték dicsérni a műsor alatt. “Pedig húszévesen volt rajtam utoljára ilyen ruha” – mondta Keleti Andrea, amikor sortban és a hasáig sem érő felsőben ugrált.

Megnézem
Összes kép (1)

Semmi sem az, aminek látszik

Céges farsang vagy szexshopszettek – kapott mindenféle megjegyzést a a produkció, amikor négy páros lépett a színpadra a YMCA előadásában.

Nagy Duett-titkok: ezt tudtad meg a sztárokról az idei műsorban

És hát lássuk be, hang nélkül tényleg furcsa Rubint Rékát dominaszerelésben, Dér Henit szexi nővérkeként, Fésűs Nellyt vadító rendőrnőként látni. Bevallom, egész produkció alatt azt vártam, hogy Keresztes Ildikóról is lekerül majd az apácaruha, és alatta majd csak egy kis bikini lesz. 

Demcsák Zsuzsa büszke, hogy Bangó Margit  unokája

Amikor a Bomba című számot adta elő Demcsák Zsuzsa és Pál Dénes, a műsorvezető nagyon izgult, mivel különösen kedves számára a dal.

Nagy Duett-titkok: ezt tudtad meg a sztárokról az idei műsorban

Mint kiderült, Bangó Margittal olyan jó viszonyt ápol, hogy ő lett a fogadott unokája.

Nagy Duett-titkok: ezt tudtad meg a sztárokról az idei műsorban

Az előadás során Demcsák Zsuzsa mindent beleadott a produkcióba: asztalon táncolt, ugrált és hatalmas mosollyal énekelt.

Nagy Duett-titkok: ezt tudtad meg a sztárokról az idei műsorban

De meg is hallgathatod, milyen volt a technikai malőrrel megspékelt előadás:

Keresztes Ildikó és Schobert Norbi saját bulit csinált

Keresztes Ildikó élvezte, hogy ezúttal tét nélkül mutathatja meg, mit tud. “Korábban a Sztárban sztár alatt azért az egy énekverseny volt, most élvezhettem tét nélkül az egész profi produkciót.”

Felejthetetlen alakítást nyújtott a Schobert Norbi – Keresztes Ildikó-páros, mintha csak bulizni jártak volna oda minden vasárnap este.

“A Schobert Norbi – Rubint Réka házaspárról elmondhatjuk, hogy nem szorongani járnak ide a Nagy Duettbe, finoman szólva a saját házibulijuknak tekintik a produkciót” – mondta Kasza Tibi.

Személyes kedvencem a 8 óra munka című előadásuk:

Biztosan rengeteg mást is kiemelhetnénk, jócskán akadtak emlékezetes pillanatok. Talán másnak más jutna eszébe az elmúlt hetekből, akár Majka második fiának születése, Berki Krisztián és édesanyja kibékülése, vagy éppen Cooky furcsa megfogalmazása, amikor azt mondta: “Komolyan, már egy picike könnyeztem is, pedig ritka dolog, amikor egy Cooky kicsit könnyezik” – mire nagy röhögés lett Pachmann Péterék megható előadása után. De talán lehetetlen is az összes poént, furcsa pillanatot vagy érdekes párbeszédet felidézni. Nektek mi jut először eszetekbe az idei évadról?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top