Sztárok

Victoria Beckham ezt viseli a strandon

Ha nem tudod, kicsoda Victoria Beckham, egy hétköznapi anyukát látnál a képeken, aki éppen a családját fotózza.

A divattervezőnek állt Victoria Beckham ruhatára gyakorlatilag azóta téma, hogy a Spice Girls csapattal ismert lett. Másik kedvelt téma vele kapcsolatban a súlya, amit azt hiszem, nem kell itt hosszasan magyarázni. Érthető, ha nem szívesen mutatja meg magát a strandon, így legalább elkerüli az újabb kritikákat.

Victoria Beckham nem szorul retusálásra – még ha némely magazin ezt meg is teszi – pláne, ha egy jól beállított műtermi fotóról van szó. Viszont arra kínosan ügyelt, hogy csak nagyon ritkán mutatkozik fürdőruhában, most viszont egyáltalán nem zavartatta magát.

Igaz, a saját közösségi oldalára csak egy sejtelmes képet tett föl, amin alig felismerhető. Kis világosítás után viszont megnézheted, mit is visel Victoria Beckham, amikor strandol.

Victoria Beckham ezt viseli a strandon

Gondolom, többen bikinire számítottak, nem pedig egy sokat takaró átlagos fürdőruhára. De ilyen, amikor a Beckham család nyaralni megy, és a 42 éves Victoria Beckham is csak egyszerűen élvezi a vakációt és a görög tengerpartot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top