Sztárok

Tvrtkóék külföldre tartanak, Angliában folytatják

Szombaton mutatja be a Duna Tv Vujity Tvrtko új dokumentumfilmjét, de közel sem biztos, hogy a műsorvezető a jövőben is Magyarországon folytatja a karrierjét. Úgy tudni, hogy családjával Anglia felé veszi az irányt.

Tvrtko felesége, Zsolnay Gyöngyi, korábbi sokszoros válogatott kosárlabdázó ugyanis a tervek szerint Angliában edzősködik tovább. Ezt maga az asszony jelentette be, alig néhány nappal ezelőtt Székesfehérváron, így Dávid Kornél lett a Kosárlabda-akadémia női szakágának vezetője. A Blikk arról ír, hogy Gyöngyi a szigetországból kapott visszautasíthatatlan ajánlatot. Ez pedig a lap szerint csak azt jelentheti, hogy a szakembert családja, azaz férje, Vujity Tvrtko és a gyerekeik is követik Angliába.

“Egyelőre még próbáljuk kitalálni, hogyan oldjuk meg ezt a helyzetet, de most a legfontosabb, hogy a legnagyobb kisfiam ballagásának ünneplését megszervezzük” – nyilatkozta Zsolnay Gyöngyi. “Gyöngyi az elmúlt 17 évben mindent megtett értem, amiért végtelenül hálás vagyok, és természetes, hogy ahogy eddig is, mindenben támogatom, hogy megvalósíthassa álmait” – magyarázta titokzatosan Tvrtko, akinek filmjét szombaton mutatják be a Duna Tv képernyőjén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top