Sztárok

Ezért mondott nemet a TV2-nek Szulák Andrea

Ezt nem láttuk jönni. Egykori sikerműsorát szeretné feltámasztani a TV2, ráadásul már a műsorvezetőket is keresik. Szulák Andrea viszont nemet mondott.

A TV2 újraindítja a legendás Activity Show című műsorát. A hat évadot megélt mutogatós játékot anno Szulák Andrea és Csiszár Jenő vezette – írja a Bors.

Ez volt az egyik legnépszerűbb vetélkedő a TV2 képernyőjén, így nem csoda, hogy kiássa a sírból a csatorna. Az Activity egy kicsit mo­dernizálva, felturbózva Extrém Activity néven fut majd várhatóan ősztől.

Állítólag több hírességet is megkerestek a műsorvezetői szerepre. Korábban Csiszár Jenő és Szulák Andrea volt a házigazda. “Már megkeresett a csatorna, örültem is neki nagyon, és szívesen el is vállaltam volna, de sajnos a forgatási időpontok egybeesnek a már lekötött színházi elfoglaltságaimmal. A stúdió pedig csak adott időpontokban áll rendelkezésre. Pedig jó buli lett volna, szerettem az Activityt” – mondta Szulák Andrea. “Megtisztelő a Bors érdeklődése, de az életem ezen szakaszában nem aktuális még a felvetés sem. De jólesik, hogy a sajtó és a nézők még emlékeznek rám” – ezt pedig Csiszár Jenő nyilatkozta.

Műsor tehát lesz, a műsorvezető személye azonban még kérdéses. Ti kit látnátok szívesen?

Ezért mondott nemet a TV2-nek Szulák Andrea

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top