Sztárok

Melegbotrány: Károly herceg egy fiatal fiút csókol

Világszenzációként tálalja a Globe magazin és kétségtelenül nem túloz: az exkluzív képeken Károly herceg egy fiatal fiút csókol. Mégis mi ez?

Fiatal férfi igazgatja Károly herceg nyakkendőjét, majd a leendő brit király megcsókolja a nyílt utcán az ismeretlent. Ennyi látszik a képeken, de ez azért önmagában is elég ahhoz, hogy hír legyen.

A Globe magazin részletesen taglalja, hogy a 67 éves Károly herceg és a meleg szeretője a kihalt londoni utcán hosszasan ölelkeztek és szenvedélyes csókban “forrtak össze”.

Melegbotrány: Károly herceg egy fiatal fiút csókol

“Károly hercegről korábban is sokszor beszélték, hogy a férfiakat szereti, de ezúttal nem is zavartatta magát, mintha nem érdekelné, ki tudja meg, hogy ő homoszexuális” – magyarázta a lapnak a bennfentes, aki szerint Kamillának nem meglepetés mindez, mivel tisztában van azzal, hogy a férje a férfiakat is szereti. “Még fiatalon ismerkedtek meg, amikor Károly még nem titkolta a homoszexuális vonzalmát, de Kamilla az esküvő után szemet hunyt az ilyen afférok felett.”

Melegbotrány: Károly herceg egy fiatal fiút csókol

A Globe júniusi számában viszont azt állítja, hogy ez a nyilvános megaláztatás sok volt Kamillának, aki most már válni akar.

Kíváncsian várjuk a folytatást, hogy mi lesz ebből.

Melegbotrány: Károly herceg egy fiatal fiút csókol

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top