Sztárok

Évtizedes titkot árult el Hevesi Tamás

A Nagy Duettben előadott egyik dalánál meg kellett szakítania a próbát, mert előtörtek belőle az érzelmek, utána pedig az élő adásban is nehezen tartotta magát.

Vasárnap Hevesi Tamás is ott lesz a Nagy Duett döntőjében. Az énekes roppant érzékeny férfi, így meg sem kell lepődnünk, hogy egy lírai dal előadása közben elragadják az érzelmei.

Évtizedes titkot árult el Hevesi Tamás

Persze nem véletlen, hogy a Maradj velem! éneklése közben átszellemült, mivel eszébe jutott rég elvesztett édesanyja, aki egy orvosi műhiba következtében hunyt el, amikor Tamás 24 éves volt. A mamának arcidegzsábája lett, egy orvos pedig azt mondta, egy ideg elmetszésével megszüntethető a fájdalom. Tamás kérte az anyját, hogy gondolja át a beavatkozást, de (ahogy ő hívta) ‘Nyuci mégis vállalta a műtétet. Sajnos, nem kellett volna…  a műtét után komplikációk léptek fel, és az anyuka kómába esett, majd hat héttel később elment. Tamás és testvére kazettára beszéltek, és fülhallgatót tettek anyjuk fülére, hátha ettől felébred, de sajnos nem így történt.

Az énekes a Story magazinnak elmondta, egyedüli információja a műtétről, hogy két csövet összecseréltek az altatásnál, így az agyüregbe altatógáz került, és ez volt a felelős a kómáért. A család gondolkozott, hogy perre mennek, de mivel az sem hozta volna vissza ‘Nyucit, nem fordultak ügyvédhez.

A Maradj velem! Kulcsár Edinát is megindította:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top