Sztárok

Egészséges nyaralás gyermeki könnyedséggel

Emlékszik még, milyen volt a nyári szünidőben a vízpartra heverni és élvezni a napsütés érzéki melegét? Adja meg gyermekeinek is ezt az élményt, és pihenje ki családjával a hétköznap fáradalmait, miközben elsajátítják az egészséges életmód minden hozzávalóját.
Egészséges nyaralás gyermeki könnyedséggel

Való igaz, hogy a mindennapok szürke rohanásában nem sok idő jut arra, hogy családtagjainkkal minőségi időt töltsünk. Az együtt töltött idő alatt azonban tanulunk egymástól, megismerjük a másikat, és felkészülünk arra, hogy akár egyedül is megálljuk a helyünket. Éppen ezért olyan fontos, hogy kihasználjunk minden olyan lehetőséget, ahol a család együtt lehet, jól érezheti magát és életre szóló emlékeket gyűjthet.

A nyári kikapcsolódás nemcsak a gyermekeknek, de a szülőknek is fontos. Egészségünk megőrzése érdekében létfontosságú, hogy néha kilépjünk az irodából, kikapcsoljuk a telefont és ne nézzük a levelezésünket. A pihenés nemcsak a fizikai feltöltődést hozza el, de a lelki harmóniánk megteremtésében is óriási szerepet játszik.

Váltson egészséges életmódra egy nyaralás alatt!

A szülőknek gyakran megterhelő a hosszas munkanap után még azzal foglalkozni, hogy programokat szervezzenek a gyermekeikkel. A mySPIRIT Egészségprogram ajánlatában most nemcsak egy négyéjszakás wellnesshétvégét biztosítunk a család számára, de lehetőségük van az egészséges életmód köré szervezni pihenésüket. A mySPIRIT Egészségprogram keretein belül megtanulhatják, hogyan előzhetik meg a lelki és fizikai betegségek kialakulását.

Az egészségtudatos gondolkodás nemcsak akkor fontos, ha épp van rá idő. Az ajándék éjszakával meghosszabbított nyári pihenés alatt elsajátíthatják az egészséges életmód alapjait. Személyre szabott vizsgálatokon vehetnek részt, majd szakértői tanácsokat hallhat ahhoz, hogy holnaptól még nagyobb figyelmet fordítson saját és családja egészségére. A nyaralás alatt biztosítjuk a különböző kezeléseket, így a pihenés közben gondoskodhat egészségéről is. Az életvezetési, táplálkozási és mozgással kapcsolatos tippek könnyedén beépíthetők a mindennapokba, így egy kis gyakorlással hamar egészséges és boldog élete lehet egész családjának.

Egészséges nyaralás gyermeki könnyedséggel

Tanulságos kikapcsolódás kicsiknek és nagyoknak

A családi nyaralások általános jellemzője, hogy hajlamosak vagyunk elengedni magunkat, és a jégkrémektől kezdve a sült kolbászon át olyan ételeket fogyasztunk, melyek végén csak a bűntudat vár. Pedig nem is lenne olyan nehéz a nyaralások során is egészségesen élni. Ezt helyezve középpontba, a mySPIRIT Egészségprogramban egészségmegőrzéssel és egészséges életmóddal, prevencióval és testi-lelki harmóniával kapcsolatos programokat és valódi kikapcsolódást kínálunk az egész család számára.

Gyermekei játékos vetélkedőkön, geocathingen (kincskeresés mai technológiákkal), sportvetélkedőkön, kézműves-foglalkozásokon és a fűszernövényekkel való megismerkedésen keresztül tanulhatják meg az egészséges élet minden hozzávalóját. Melyik szülő ne vágyna arra, hogy gyermeke egészen kicsi korában elsajátítsa az egészségtudatos gondolkodás minden hozzávalóját?

Az edukációs előadások alatt megismerkedhetnek az egészségtudatos gondolkodásmód valódi eredményeivel, az életmódváltáshoz szükséges tennivalókkal és azzal is, hogy hogyan teremtheti meg a szellemi és fizikai harmóniát saját és családja környezetében. A testi-lelki egészség eléréséhez nem kell többet tennie, mint követi a személyre szabott tanácsokat.

A fenti kínálat mellett vendégeinket jógával, pilatesórákkal és aktív pihenéssel várjuk júniustól augusztusig. A félpanziós, négyéjszakás wellnesshétvége nemcsak energiával és boldog emlékekkel érhet véget, de a család összes tagja számára lehetőséget biztosítunk, hogy elsajátítsák az egészséges életmód alapjait.

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top