Sztárok

Hilaria Baldwin terhesjógája látványosra sikerült

Alec Baldwin felesége nem először kápráztatja el a követőit valamilyen jógás videóval. A harmadik gyerekével várandós Hilaria medencés videója mégis kiemelkedik a többi közül.

Ez a harmadik terhessége három év alatt Hilaria Baldwinnak, aki minden alkalommal hirdeti, hogy egy nőnek ünnepelnie kell a testét. “Nem kell takargatni magunkat, ameddig a terhesség alatt felszedett kilók le nem mennek. És nem kell szégyellni azt sem, amikor gömbölyödni kezdünk.”

Alec Baldwin felesége jógaoktatóként dolgozik, és mindenkit arra buzdít, hogy próbálja ki ezt az életmódot. A házi videóival és a kezdőknek is kivitelezhető gyakorlataival nagy népszerűségre tett szert az elmúlt években. “Jó érzés, hogy miattam sokan kipróbálják a jógát, pedig nem is érezték soha magukénak ezt a fajta mozgást.”

Mostani medencés videója pedig látványos is. Mondjuk, érdemes egy pillantást vetni a színészre a háttérben.

Ha valaki nem nézné végig a minivideót, akkor itt egy fotó a jelenetről. 

Hilaria Baldwin terhes jógája látványosra sikerült

Nemcsak a vízben derül ki, milyen jó az egyensúlyérzéke van a színész feleségének. Hilaria Baldwin szerint napi 5 perc mozgás is elég lenne mindenkinek, mert ezzel is szép eredményt lehetne elérni hosszútávon. “A nyújtás is olyan fontos, mint az erősítés, és ezt minden körülmények között szem előtt kell tartani. Különben is, mindenki annyi idős, amennyi a gerince, ezért annak a rugalmasságára oda kell figyelni.”

Hilaria Baldwin terhes jógája látványosra sikerült

Íme egy kis nyújtás:

Sunday hip openers! Here are beginner, intermediate, advanced, and super flexible options: B: keep bottom leg on the floor I: bend bottom leg in A: fold bottom leg under top SF: fold forward! Hip openers are so important. They will help your back, legs, posture…whether you sit all day or are very active, our hips take a beating. So give them a little ❤️. 2 notes about the video: 1. I am wearing a bathing suit, so there is no flashing ???????????? 2. Alec took the video and wants you to notice his “Oscar winning” going in for a close up at the end ????. I wanted to cut it out but he is too proud of his work…so here you go, husband ????????…you win this one ???? #366daysoflivingclearly #HilariaLCM #BaldwinBabyBump3

Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) által közzétett videó,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top