Sztárok

Bombaformában van szülés után Csobot Adél

Május 4-én született meg az énekesnő első gyermeke, Natan, de az egykori x-faktoros máris közel olyan karcsú, mint terhessége előtt.

Sok nő kínlódik szülés után, hogy ledobja a terhesség alatt felszedett pluszkilókat, de nagyon úgy tűnik, hogy Csobot Adélnak egy hónap sem kellett ehhez. Az énekesnő és Istenes Bence mindössze négy hete élvezik a szülői létet, és eközben mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, úgy osztják meg életüket a nagyvilággal.

Bence nemrégiben kifejtette, hogy csak a pozitív dolgokra koncentrál, előtte nem sokkal pedig a szülésről beszélt a Hagyjál főzni! műsorvezetője. Innen nézve viszont az énekesnő sem rest. Adél azon túl, hogy babafotót posztol, magát is megmutatja, most például egy pipacsmező elé állt, a képről pedig lerí, hogy eltűntek róla a plusz kilók.

Adél és Bence egyelőre nem osztott meg olyan képet, ahol kisfiuknak az arca is látszik. Kézben és lábban viszont erősek. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top