Sztárok

Befolyásos politikus karolta át Bódi Sylvit

Általában nincs, vagy alig van ruha hazánk legtöbbet szörfölő glam modelljén, és többnyire szörfös fiúkkal vagy barátnőkkel fényképezkedik, de most egy percre irányt váltott.

Persze ne legyünk igazságtalanok, hiszen a szexi vagy éppen barátokat felsorakoztató fotókon túl néha lovaglós képet is látni Sylvitől, sőt a modellről elmondható, hogy nemcsak a sportnak él, mivel világjárása közepette elmegy szegény vidékekre, vagy a társadalom peremén élő családokhoz látogat, és ott segít, ahol tud.

Bódi Sylvi éppen a Fülöp-szigeteken teszi a dolgát (bármi is legyen az), és találkozott egy helyi vezető politikussal, bizonyos Sol Forcadilla Matugasszal, aki a közel félmilliós lélekszámú Surigao del Norte tartomány kormányzója. A néha meztelen modell elárulta, hogy roppant megtisztelőnek tartja, hogy találkozhatott Matugasszal, és hogy nála vacsorázhatott. A posztolt képhez írt szövegből az is kiderül, hogy Matugas kedves asszony.

Hogy a politikus miért fogadta otthonában a modellt, arról nem tudunk.

Olvass pár általános anyagot is Bódiról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top