Sztárok

Sebestyén Balázs összeveszett a feleségével

Egyszerű feledékenységből kisebb családi adok-kapok alakult ki a reggeli adásban, ahol Sebestyén Balázs és felesége élő adásban osztották egymást.

A reggeli adásban Sebestyén Balázs belekezdett egy hétköznapi történetbe, ami úgy indult, hogy elment edzeni, ahol levette a gyűrűjét, és végül ott felejtette az edzőteremben. “Otthagytam, mert az én drága, szeretett feleségem az edzés után hatszor felhívott, hogy még valamit el kell intéznem” – magyarázta a Class FM műsorvezetője.

Sebestyén Balázs és Horváth Viktória hét éve házasok, és mi sem mutatja jobban, mennyire jól ismerik egymást, mint az, hogy a műsorvezető már előre borítékolta: balhé lesz ebből a gyűrűs sztoriból. Igaza lett. “Azt a veszekedést! Azt a ramazurit, ami nálunk utána volt!” – árulta el Sebestyén Balázs, aki beismerte, hogy még azon is elgondolkodott, vesz valahol egy kamugyűrűt vagy előkeres valami régi bizsut.

“Az idegesít, hogy mennyire trehány vagy, épp csak a fejedet nem hagyod el! El sem kellett volna vinned a gyűrűt az edzésre. Rohadt rendetlen van, az van! Még csak nem is neked tűnt fel, hanem az edzőnek, hogy ott hagytad!” – kiabált be a Morning Show szerkesztőjeként dolgozó Viki.

Sebestyén Balázs összeveszett a feleségével

“Nem lehet levenni azt a rohadt gyűrűt, és véletlenül otthagyni? Nem félredugtam, nem lett szeretőm! Nem arról van szó, hogy rám nyitottak és in flagranti meztelenül töcsköltem ott egy diáklányt.”

Végül a családi perpatvarnak Vadon Jani vetett véget, aki vicces megjegyzéssel oldotta a hangulatot. Később azért Balázs még felidézte a veszekedésüket: “Próbáltam megnyugtatni ezt a szent asszonyt, hogy ettől még nem válunk el.”

Balázs és Viki hét éve házasok
Balázs és Viki hét éve házasok

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top