Sztárok

Kállai-Kiss Zsófi egy szál bikiniben pózol a tóparton

A 2014-es X-Faktor döntőséről az volt a legutóbbi hírünk, hogy súlyos hasi műtétet végeztek el rajta – úgy tűnik, szerencsésen felépült.

A legapróbb beavatkozás is fájdalmas, de ha a páciens egy egyszerű műtétre fekszik be a kórházba, mégis egy 12 centis vágással a hasán ébred, akkor nem csoda, ha megijed. Az egykori x-faktoros Kállai-Kiss Zsófia még februárban esett át egy súlyos nőgyógyászati műtéten.

Az énekesnő akkor így nyilatkozott: “Laparoszkópiás, azaz szike nélküli műtétre készültem, de a beavatkozás során kiderült, hogy a petefészekcisztámat ezzel a módszerrel nem lehet eltávolítani, így tizenkét centis vágással a hasamon ébredtem az altatásból. Kissé sokkoló volt, noha erre a lehetőségre is felkészítettek az orvosok.” Úgy tűnik, Zsófi azóta felépült, és hogy az első igazi nyári hétvégét is kihasználta, ugyanis a Velencei-tónál volt, és bikinit húzott.

Az X-Faktor egykori döntőse egyébként az adásfolyam után eltűnt, sokáig Görögországban dolgozott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top