Sztárok

Farm: Gábor nyerte meg a mesés fődíjat

Nem lesz több gazdálkodás az RTL Klub képernyőjén. Vasárnap kihirdették a Farm győztesét. Jöhet a Való Világ.

Vasárnap megrendezték az RTL klubon futó Farm döntőjét. Mivel Cintia már szombaton kiejtette a megannyi párbajt megnyert Attilát, így a döntőben Cintia, Gábor és Gergő mérhette össze az erejét. De még mielőtt kihirdették volna, hogy ki volt a gazdák királya, alapos bepillantást kaptak a nézők Gergő és Cintia éjszakai kalandjába. Van egy olyan érzésünk, hogy a takaró aktív hullámzásának csak Brigi nem örült.

Röviden ez történt a döntőben:

Fördős Zének valami nő az arcán. Ja, hogy az bajusz? Értjük.

Farm: ő nyerte meg a mesés fődíjat

Elment a döntőre az összes kiesett játékos.  Megnyugodhat mindenki. Annak a fiúnak, aki azért adta fel a játékot, mert hiányzott a kozmetikusa, már rendben van a szemöldöke.

Farm: ő nyerte meg a mesés fődíjat

Valamiért a döntősek az UFO slágerére buliztak, majd a fiúk megkukkolták Cintiát fürdés közben, a lány pedig Gergő ágyában kötött ki. A többit már tudjuk… Reggel Gábor egy tuskóra könyökölve imádkozott, hogy Isten feloldozza a bűnei alól. Közben Gergő Cintivel gyűrte a lepedőt újra.

Farm: ő nyerte meg a mesés fődíjat

Brigi a stúdióban pajtában elmondta, hogy a tények makacs dolgok, majd beszélget Gergővel arról, amit látott. Attila átment Csernusba, és közölte, hogy ezután már nem kellene csacsogniuk.

40 perccel a vége előtt megállították a szavazást. Kiderült, hogy Cintia lett a harmadik.  Megy tovább a döntő, a milláért csak Gábor és Gergő van versenyben.

Fördős Zé a pajtában megjegyezte Cintinek, hogy “ez egy kemény menet volt”. Cinti sír, sír, sír.. Azt mondja, hogy a kisfilmje után már tudta, hogy harmadik lesz, mert róla csakis azokat a jeleneteket vágták be, amikor “oltogatja az embereket”.  #dráma

Farm: ő nyerte meg a mesés fődíjat

Anikó: Gábor, azt mondtad nagyon sokat tanultál a Farmon. Miket? Gábor: Lelkileg vagy fizikálisan?
Fördős Zé (megmenti a helyzetet): Mentálisan.

Gergőt szembesítették a Cinti-Brigi-Gergő háromszöggel. Minket ennél sokkal jobban érdekelt, hogy tisztára olyan, mint Tom Hanks a Számkivetettben.

Farm: ő nyerte meg a mesés fődíjat

1 perc volt hátra a szavazásból, amikor Attila Tarzanként kezdett ugrálni a pajtában, hogy Gábor nyerjen.

A Farmot végül Aurélio kedvence, Gábor nyerte meg. (61%-39% volt az arány.)

Farm: Gábor nyerte meg a mesés fődíjat
Farm: Gábor nyerte meg a mesés fődíjat

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top