Sztárok

13 kép a ma 58 éves Fehér Annáról, a Szomszédok Almájáról

Fehér Annáról nehéz úgy írni, hogy ne kerüljön szóba a Szomszédok sorozat. A színésznő ma 58 éves, és megmutatjuk, hány arca van még azon kívül, ahogyan emlékszünk rá.

Igen, tudjuk. Ő a Szomszédok Almája,  de azért 1982 óta tagja a József Attila Színháznak Fehér Anna, és az évtizedek alatt jó néhány szerepben láthattuk, ami egyáltalán nem idézi a sorozatbeli karakterét.

Hogy ezt bizonyítsuk, íme pár kép, amelyen láthatod, milyen Fehér Anna a színpadon, mondjuk platinaszőkén vagy éppen úgy elmaszkírozva, hogy rá sem jönnél: tényleg őt látod. Kattints a galériára:

Megnézem
Összes kép (1)

Ahogy már írtuk, sok dologért tiszteljük a születésnapos Fehér Annát, többek között azért is, mert megmutatta, hogyan kell méltósággal viselni a változásokat.

A magánéletében minden manírtól mentes, közvetlen és barátságos színésznőt nem zavarja, ha máig Almának szólítja valaki. Láttuk már modellként és sajtótájékoztatón is, ahol laza volt és hétköznapi, mégis messziről sugárzik belőle valami elegancia.

Kattints, ha kíváncsi vagy néhány régi és új képére:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top