Sztárok

Le akarták nyúlni Lagzi Lajcsi műsorait

Lagzi Lajcsi szerint azért akarták őt börtönbe juttatni, hogy hozzájussanak vagyon érő műsoraihoz...

 Minderre már tegnap is tett utalást Lagzi Lajcsi, amikor elárulta, szerinte ki miatt volt börtönben. – A Dáridó és a Diridári kifejezésre 1999-ben nyújtottam be védjegyhasználati kérelmet, amit el is fogadtak, vagyis ezek az én tulajdonomat képezik. A zenei csatornát működtető egyik cég ezzel szemben kérelmet nyújtott be a Dáridó TV és Diridáré TV névre, vagyis a tv szócskával kiegészítve a saját nevére akarta íratni. Egy laikus számára is nyilvánvaló, hogy milyen szándék húzódik meg emögött” – magyarázta a Borsnak.

A vállalkozóval úgy került kapcsolatba, hogy tárgyaltak egy közös produkcióról.A gyártást ők intézték volna, készült is egy próbaműsor is, de nem olyan lett, amilyennek szerettem volna, ezt követően további együttműködésben nem gondolkodtunk. Mi egy profi stábhoz voltunk szokva, ők viszont egy alkalmi csapattal dolgoztak – mondta Lagzi Lajcsi, aki kitért arra is, hogy ellenlábasa tudhatott a telefonja lehallgatásáról és arról, hogy hamarosan elviszik a rendőrök. “Az utolsó találkozásunknál hivatkozott a komoly kapcsolataira, én mégis nevetségesnek tartottam az egészet, hiszen hogyan fordulhat elő, hogy egy televízió tulajdonosa informál engem arról, hogy lehallgatnak? Blöffnek, kamunak tartottam” – mondta.

 Lagzi Lajcsiról készült galériánkat itt megnézheted:

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top