Sztárok

A drog segítette át rossz házasságán Horgas Esztert

Komolyan megviselte fuvolaművészt, amikor világossá vált számára, hogy tönkrement a házassága. Horgas Eszter végül a droghoz menekült a rossz házasság elől.

Tanácstalan volt Horgas Eszter, amikor ráébredt, hogy a házassága menthetetlen. Ott állt egy gyerekkel, és nem tudta, mit tegyen: menjen, vagy maradjon? Máig úgy érzi, ez volt élete legnagyobb kudarca, amit nem tudott kezelni. A BEST magazinnak pedig egy titkot is elárult.

“Ebben a lelkiállapotomban aztán elvittek egy társaságba, ahol megkínáltak marihuánával. Elszívtam, és azt éreztem, hogy sokkal jobban vagyok, felszabadultam, minden feszültség elszállt belőlem, felül tudtam kerekedni a napi gondokon” – magyarázta a fuvolaművész, aki nem érzi úgy, hogy drogos lett volna.

“Világossá vált számomra, hogy az igazi megoldást belül találjuk meg, a drog külső módszer, tehát nem segít. A zene viszont tökéletes meditációs eszköz.”

Horgas Eszter később gyakorlatilag menekült a férjétől, és bár azóta sem ment újra férjhez, már 15 éve él együtt a párjával, Gyurival.

A drog segítette át a rossz házasságán Horgas Esztert

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top