Sztárok

Dobó Kata: egyelőre nem bővül a kettősünk

Nem tartja magát a végzet asszonyának Dobó Kata, és legfeljebb a színpadon örül annak, ha kihasználhatja az adottságait, a magánéletben ez másodlagos számára.

Ha a színpadról van szó, Dobó Kata nem fél kitárulkozni, bármilyen szerepben szívesen kipróbálja magát. “Számtalanszor alakítottam már a színpadon előnytelen külsejű nőt. Előfordult, hogy anyukám csak az előadás közepén ismert meg, annyira elmaszkíroztak. De egyáltalán nem zavart, hogy nem a csábító szerepét osztották rám, azt annyiszor eljátszottam már” – mesélte a BEST magazinnak Dobó Kata.

Sok férfi szívesen udvarolna a vonzó színésznőnek, aki nemrég szakított Anger Zsolttal, de Dobó Kata úgy érzi, hogy most egy kapcsolat elég neki.

Dobó Kata: egyelőre nem bővül a kettősünk

“Úgy érzem, most mindenem megvan, amire csak vágytam, és egyelőre nem gondolok arra, hogy bővüljön a mi kis kettősünk Szofival. Persze nem akarok egyedül megöregedni, de jelenleg nincs napirenden az ismerkedés.”

Dobó Kata: egyelőre nem bővül a kettősünk

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top