Sztárok

Kirívóan olcsón jutott luxusautóhoz Demcsák Zsuzsa

Demcsák Zsuzsa 2–3 millió forinttal a piaci ár alatt jut a luxusautóhoz, amit jelenleg sofőrje vezet, hiszen a műsorvezető jogosítványát nemrég elvették ittas vezetés miatt.

 Mint mi is megírtuk, a Rió Klub kreatív igazgatójaként Demcsák Zsuzsához is került egy a luxusautók közül, amit egyébként az olimpikonjaink kapnak, hogy könnyebb legyen számukra a felkészülés. A műsorvezető azt állította, megvette az autót. A Bors ennek járt utána.

 Úgy tudni a klubnál végzett munkájáért Decsák Zsuzsa nem kap fizetést,  de egy Audi A3-as limuzin használati jogával honorálták fáradozását. Sőt elővásárlási joga is van a luxuskocsira.  A Rio Klub hosszú ideje biztosít autókat olimpiára készülő sportolóknak, a TV2 műsorvezetője másfél-két éve, személyes ismeretség alapján csatlakozott a munkájukhoz. Tóth Tamás, a klub elnöke a elmondta, a műsorvezetőt még a röplabdaszövetségben ismerte meg: ő elnök volt, Demcsák pedig röplabdázott régebben. A 32-ből 2-3 autót fenntartottunk a saját munkánk végzéséhez, operatív célra, és ezek nem is voltak felmatricázva a klub logójával. Ezek közül használ egyet Zsuzsa, akinek vételi opciót ajánlottunk fel a munkájáért cserébe, hiszen azért fizetést tőlünk nem kap. De ebben az autóban is biztosan ült már olimpikon Zsuzsa előtt – magyarázta az elnök.

“Zsuzsa már másfél milliót kifizetett az autó árából, a többit augusztusban rendezi. Egyébként a sportolók közül is többen jelezték már, hogy megvennék majd a kocsit” – mondta Tóth, és azt is elárulta: esetükben az autók listaáron 6,1 millió forintot értek újonnan, s flottaáron 5,4 millió forintért kapták meg a Porsche Hungáriá­tól darabját. A sportolók és Demcsák is ennyiért viheti majd haza az Audit, amely egyébként újonnan csaknem nyolcmilliót, használtan pedig inkább 6,5–7 millió forintot ér. Vagyis a tévés, ha díjazást nem is kap tevékenységéért, a kocsit jó 2–3 millió forinttal a piaci ár alatt veheti meg.

 

Kirívóan olcsón jutott luxusautóhoz Demcsák Zsuzsa

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top