Sztárok

Rékasi Károlyt titokban látogatta exe, Détár Enikő

Rékasi Károly kapcsolata az elmúlt időszakban megromlott a gyerekeivel, akik még a kórházban sem látogatták. Détár Enikő viszont nem ilyen szigorú a volt férjével.

A válás óta alaposan megromlott Rékasi Károly viszonya a gyerekeivel, Zsebivel és Gigivel, legalábbis ezt beszélik, amit a színész hellyel-közzel megerősített a Story magazinnak. Azt beszélik, hogy a gyerekek a kórházban sem látogatták meg az apjukat, viszont a színész volt felesége igen.

Azt beszélik, Détár Enikő smink nélkül, feltűnés nélkül, a lehető legnagyobb titokban próbált bemenni a kórházba, és a lapnak annyit mondott: “Valóban jártam bent. Majd harminc évig voltunk férj és feleség. Elváltunk, mindkettőnknek más élete van, de ettől még nem fogom szemen köpni magam azzal, hogy megtagadom az együtt töltött éveket. Ha bajban van, természetesen számíthat rám. Tiszta szívemből kívánom Karinak, hogy gyógyuljon meg.”

Rékasi Károlyt titokban látogatta exe, Détár Enikő

Amikor Rékasi Károly tavaly nyáron motorbalesetet szenvedett, akkor is meglátogatta a volt felesége. Sőt a napilapok úgy értesültek akkor, hogy Rékasi mostani párja, Pikali Gerda és exe egymásnak adták a kilincset a kórházban. Détár Enikő nem is titkolta, aggódik a volt férjéért. 

Arról, hogyan romlott meg Rékasi viszonya a gyerekeivel, a színész a Story magazinnak beszélt.

Rékasi Károlyt titokban látogatta exe, Détár Enikő

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top