Sztárok

R. Kárpáti Péter 23 év után válik

Néhány éve még sikerült megmenteniük a házasságukat, de most már biztos, hogy a színész és felesége külön utakon folytatják tovább. Erről R. Kárpáti Péter kizárólag a Story magazinnak nyilatkozott.

A színész és a felesége 23 év után döntöttek úgy, hogy megadják a másiknak a lehetőséget a továbblépésre. Bár még egy háztartásban élnek, mindketten szeretnének különköltözni.

R. Kárpáti Péter hangsúlyozta: nem egy harmadik miatt ért véget a házasságuk.

“Bizonyos értelemben felszabadító érzés, hogy a köztünk lévő szeretet megmaradt, de ez kevés ahhoz, hogy összetartson egy házasságot. Be kellett látnom, hogy nagyon különböző az életfelfogásunk, a világhoz való viszonyunk, az emberi kapcsolataink megítélése” – nyilatkozta a Story magazinnak a színész.  

A Barátok közt egykori sztárja néhány évvel ezelőtt már eljátszott a válás gondolatával, de most döntöttek úgy a feleségével, Mariannal, hogy hivatalosan is új életet kezdenek. 

A különköltözés nehézségeiről és arról, milyen most R. Kárpáti viszonya a feleségével, arról kizárólag a Story magazinnak mesélt részleteket.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top