Sztárok

A gyászoló Johnny Deppet elhagyta a felesége

15 hónap házasság után Johnny Depp felesége beadta a válókeresetet. Mindezzel pedig végső csapást mért a színészre, aki 3 nappal korábban vesztette el az édesanyját.

Legmélyebb gyászában mért csapást Johnny Deppre a felsége. Három nappal azután, hogy a színész édesanyja elhunyt, Amber Heard nem tudott tovább várni, és megindította a válópert kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva.

Johnny Depp 15 hónapja vette el a nála 23 évvel fiatalabb nőt, akivel 2011-ben a Rumnapló forgatásán ismerkedett meg. Annak idején Heard miatt hagyta el a színész a gyerekei anyját, Vanessa Paradist, s ebbe a lányuk bele is betegedett.

A gyászóló Johnny Deppet elhagyta a felesége

A viharos időszakban egyedül Depp édesanyja támogatta a sztárt, ő tartotta össze a családot. “Bármennyire nehéz volt is az életem, egyedül egy dologban lehetettem biztos mindig is: az ő támogatásában és szeretetében” – nyilatkozta nemrégiben a színész.

Depp édesanyjával, apjával és gyerekei anyjával
Depp édesanyjával, apjával és gyerekei anyjával

 

Sokan kegyetlen csapásnak tartják Heard lépését, aki viszont nem tudta tovább elviselni az elmúlt egy év ámokfutását. “Úgy érezte, mintha a pokolban élne, egyik baj jött a másik után. Depp bocsánatkérő videójával telt be a pohár. Amber az elmúlt egy évet nagyjából kórházakban, bíróságon, rendőrségen töltötte Johnny ügyes-bajos dolgai miatt, és ez megmérgezte a kapcsolatukat.”

A gyászóló Johnny Deppet elhagyta a felesége

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top