Sztárok

Ada közel került Gergőhöz a Farmon

Nem Brigi az egyetlen nő, aki előtt megnyílt a Farm játékosa. Gergő a mentorához, Adához is közel került.

A mai napon Gergő fogadhatja a mentorát a Farmon, hogy ő is kellőképpen felkészülhessen a döntőre. Ada együtt mosogat Gergővel, és ha már így alakult, elkezdenek beszélgetni.

Először természetesen a párkapcsolati témák jönnek fel, elsősorban Brigi. Gergő meglepő őszinteséggel beszél arról, hogy tudja magáról, hogy általában véve ő balek típus, de nem érti, hogy miért nézik őt hülyének a lányok. Ada rákérdez, hogy Brigin is ezt érezte-e, Gergő mondja, hogy igen, felhozza a felező bulit, majd Ada rákérdez hogy szerelmes-e.

Ada közel került Gergőhöz a Farmon

“Az elején nagyon fellángoltam, aztán jöttek azok az érzések, amik elbizonytalanítottak” – mondta Gergő, mire Ada egyből rávilágított a kapcsolat törékenységére és arra, hogy ez a kapcsolat nem biztos, hogy épp egy lángoló szerelem fázisában van. 

“Nekem így külső szemlélőként úgy tűnik, nem biztos, hogy Gergő szerelmes” – árulta el a riportszobában Ada, akit Gergő a jövőbeli terveibe is beavatott. Hogy pontosan mik ezek a tervek, kiderül a mai adásból.

Ada közel került Gergőhöz a Farmon

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top