Sztárok

Demcsák Zsuzsához került az olimpikonoknak szánt luxusautó

Demcsák Zsuzsa éppen olyan luxusautót kapott, mint az olimpiára készülő sportolóink. Az eset már csak azért is érdekes, mert a műsorvezető jelenleg nem is vezethet.

 Harminckét olimpiára készülő sportoló kapott egy-egy Audi A3 limuzint a felkészülés idejére az úgynevezett Rio Klub jóvoltából. A furcsaság az, hogy az autókból valahogy jutott egy Demcsák Zsuzsának is, aki bár nem indul az olimpián, de a cég honlapja szerint a Rió Klub kreatív igazgatójaként funkcionál.

Lehetséges, hogy a nyolcmilliós autót jelenleg sofőr vezeti, ugyanis Demcsák Zsuzsa jogosítványát nemrég elvették, mert ittasan vezetett.  A Bors szerette volna megtudni a cég elnökétől, hogy hogyan került Demcsák Zsuzsához az autó, és miért nem inkább egy 33. sportoló kapta meg azt, de csak a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkárát érték el telefonon, aki maga is meglepődött. “Nem tudtam róla, nekem ez teljesen újdonság. Erre a pénzt Tóth Tamás úr szerzi, nem a MOB” – mondta Szabó Bence, aki a műsorvezető tevékenységéről is véleményt mondott. “Volt idő, amikor volt szerepe, volt, amikor passzív volt, és jó ideje az is” – mondta.

Demcsák Zsuzsa azt mondja, hogy a szponzori autót nem kapta, hanem megvette. El is juttatott a  lapnak egy űrlapot, de abból csak az derült, ki, hogy tavaly szeptemberben vételárelőleget adott egy autóért, de hogy erről a kocsiról van-e szó, nem tudni, mert a lap szerint az iraton nem látszanak az adatok.

Demcsák Zsuzsához került az olimpikonoknak szánt luxusautó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top