Sztárok

Ezért nem sikerült összebarátkoznia Fésűs Nellynek és Berki Krisztiánnak

Fésűs Nelly és Berki Krisztián nem lettek barátok a Nagy Duett alatt. Azt is elárulták, hogy miért.

 Mint a Nagy Duett legutóbbi kiesői, Fésűs Nelly és Berki Krisztián a Blikk szerkesztőségében vendégeskedtek, ahol meglepő dologra derült fény: mindketten azt állítják, nem lettek barátok. De akkor milyen a viszony köztük?

“Na jó, őszinte leszek. Egyáltalán nem lettünk barátok, s szerintem nem is leszünk soha. Lehet, hogy ez most furán hangzik, de annyira felnézek szakmailag és emberileg Nellyre, a nőiségére, hogy nem is menne – mondta Berki Krisztián. – Olyan mértékig odatette magát, amit nem gondoltam volna. Simán csinálhatta volna profiként az egész versenyt, beletesz annyit, amennyit kell, de ehelyett igazi mentorom is volt. Nem azt mondom, hogy visszafogta magát, inkább úgy értem, hogy még a kacsatáncot is vállalta. Ráadásul Nelly félretette az önös érdekeit, hogy elénekelhessen olyan dalokat, ahol utána a kommentelők nem azt írják, hogy nincs hangja” – folytatta.

Fésűs Nelly is úgy véli, hogy barátság helyett valami más alakult ki közük. “Sikerült valóban megismernem Krisztiánt. Hiszem, hogy olyan oldalát mutatta meg, amelyet csak a kiváltságosok láthatnak. Sok dolgot elmondott nekem a magánéletéről, amivel én soha nem élnék vissza, de ettől függetlenül szerintem sem lettünk barátok – vallotta be Fésűs Nelly. – Én inkább azt mondanám, hogy a kilenc hét alatt két vadidegen, habitusában hasonló, de minden másban teljesen különböző ember között sziklaszilárd véd- és dacszövetség jött létre. Szerintem Krisztián amúgy sem nagyon bízik a nőkben, de néha úgy éreztem, én kivétel vagyok, és ez megtisztelő volt” – mondta az énekesnő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top