Sztárok

Ezt tette az arcával Renée Zellweger

Az elmúlt években többször került már címlapokra Renée Zellweger azzal, hogy gyakorlatilag felismerhetetlen. Nos, most ezt túlzás lenne állítani, hiszen felismertük, de komolyan rossz ránézni.

Renée Zellweger 47 évesen lassan több szépészeti beavatkozáson esett át, mint amennyi filmszerepet kapott, de oda se neki! Ezúttal legalább felismerhető a színésznő, nem úgy, mint egy-egy korábbi ráncfeltöltés és ki tudja, milyen kezelés után.

A napsütésben jól kivehető, mennyivel nagyobb lett az ajka és mennyivel simább a bőre.

Tulajdonképpen ilyenkor nehéz megérteni, miért hívják ezeket szépészeti beavatkozásnak, miközben Renée Zellwegert a legszörnyűbb plasztikai beavatkozásokra szokták példaként felhozni.

Mindenesetre a Bridget Jones sztárja legalább boldognak tűnik, és nagy kár a mimikájáért, mert Renée Zellweger így eleshet majd a komolyabb szerepektől. Arról nem is beszélve, hogy korábban már volt olyan partnere, aki éppen a megszállott botoxoltatás miatt szakított vele. Kérdés, hogy Doyle Bramhall hogyan viseli ezeket a változásokat.

Újra ezt tette magával Renée Zellweger

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top