Sztárok

Ettől félt Ördög Nóra a terhessége előtt

Ördög Nóra, ma már megmosolyogtatónak találja, de aggódott, hogy nem a saját gyermekét hordja majd ki...

 Ördög Nóra és Nánási Pál első gyereke, Mici lombikprogram segítségével született. A műsorvezető erről a nehéz, küzdelmekkel teli, de mégis izgalmas időszakról mesél a nemrég megjelent Pozitív című könyvében, hogy erőt adjon a hasonló helyzetben lévő nőknek.

 Azt is megosztotta az olvasókkal, hogy bizony nekik is voltak félelmeik a módszerrel kapcsolatban. “Ha őszinte akarok lenni, mi is viccelődtünk magunk között Palkóval azon, hogy csak nehogy összecseréljék a laborban a mi mintáinkat egy másik páréval, mert hát azért lássuk be, a lombiknak van egy ilyen típusú pluszrizikója is a természetes úton történő fogantatáshoz képest: az emberi tényező, vagyis az a jó néhány nap, amikor ki kell adnunk a kezeink közül a sejtjeinket, hogy egy számunkra távoli és titokzatos helyen tegyenek velük mindenfélét, amire már nincs ráhatásunk. Persze ez az aggodalom teljesen alaptalan, és a biológusok rendre meg is sértődnek rajta, amikor valaki viccelődve megkérdezi őket, hogy ugye nem cserélték össze a lombikokat. Olyan elképesztő odafigyeléssel és precíz gondoskodással kezelik ezeket az életet jelentő mintákat, hogy ilyen hiba egyszerűen nem fordulhat elő” – idéz Ördög Nóra könyvéből a Blikk.

Ettől félt Ördög Nóra a terhessége előtt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top