Sztárok

Leesik az állad Müller Attila menyasszonyától

Sok fajta menyasszonyi ruhát láttam már, de olyat, mint amilyet Müller Attila párja viselt, még nem. A boldogító igen előtt egy kis ízelítőt mutatunk.

Két és fél év után vette feleségül Müller Attila a kedvesét, Larion Zoét. A modell és a tévés esküvőjét a VIASAT3 műsorában, a Négy esküvőben láthatjuk majd jövő héten, de már most kaptunk egy kis ízelítőt abból, milyen is volt a nagy nap.

Bár ezek után furcsa azt mondani, hogy titokban házasodott a pár, hiszen a kamerák előtt mondták ki a boldogító igent, de az biztos: a műsort bevállalták, ám nem kürtölték eddig világgá, hogy egybekeltek.

Müller Attila korábban a Fátylat rá! műsorvezetője volt a VISASAT3-on, azt gondolhatnánk, hogy látott már mindent, ami esküvővel kapcsolatos, de a menyasszonya ruhája még neki is meglepetés lehetett.

Leesik az állad Müller Attila menyasszonyától

Legalábbis nekünk az volt.  A szokványos fehér menyasszonyi ruhák közül ez a dögös kreáció nem csak a színe miatt tűnik ki.

Leesik az állad Müller Attila menyasszonyától

És, azért mutatjuk a ruhát egyben is, mert érdemes vetni rá egy pillantást. Kattints a galériára a képekért:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top