Sztárok

Koncz Zsuzsa reagált az őt ért vádakra

A Szörényi Leventéről szóló könyvben külön fejezet van Koncz Zsuzsáról, ami nem éppen pozitív... Az énekesnő most reagált a leírtakra.

AHír TV műsorában Veiszer Alinda felolvasott egy részletet a Szörényi Leventéről szóló könyvből, amiben egy egész fejezet szól az énekesnőről A Koncz-nyomás címmel. A sorok között Szörényi arról is beszél, hogy mindenki azzal piszkálta, Koncz hamisan énekel. 

 “Egyrészt ez nem igaz, ha valaki meghallgatja a régi felvételeket, azok azért nem hamisak. Kettő: van, akinek borzasztóan fontos, és semmi más nem fontos, hogy a dal úgy szóljon, ahogy ő elképzeli, és ebből a szempontból nem lényeges számára, hogy az előadó hangja mit tesz lehetővé. Három: vannak olyan szerzők, akiknek egyszerűen teljesen mindegy, ki énekli el a dalt, csak az a dal olyan legyen, ahogy ő az álmaiban elképzeli. Elképzeléseim dalokkal kapcsolatban nekem is voltak, és ezek nem mindig egyeztek feltétlenül a nagy szerző elképzeléseivel” – reagált az énekesnő a műsorban. Majd így folytatta: “Leventével gyerekkorunk óta ismerjük egymást. Azóta tudom, ki ő, miből van, és vannak embe­rek, akiket nem feltétlenül azért értékelek, hogy milyen emberek, hanem azért, mert tehetségesek.”

Koncz Zsuzsa visszavágott Szörényi Leventének

 A könyvben arról is szó esik, hogy az énekesnő bejáratos volt Erdős Péterhez, a hazai lemezipar teljhatalmú vezetőjéhez. “Nem tagadom, jó viszonyom volt Bors Jenővel, aki a lemezgyár igazgatója volt és Erdős Péterrel is, akit ma nagyon divatos dolog szidni. Én egy nagyon okos, nagyon szellemes, a világot elég jól átlátó embert ismertem meg benne” – reagált Koncz Zsuzsa.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top