Sztárok

TV2 sztárok az RTL Klubnál, áll a bál – itt az igazság

Vastag Csaba úgy-ahogy megbékélt, de az X-faktor többi sztárja közül egyeseknek nem tetszik annyira, hogy a TV2 arcai ülnek be a tehetségkutató szeptemberben induló zsűrijébe.

Mielőtt tiszta vizet öntenénk a pohárba, és kiderülne az igazság, előbb jöjjön a teljes történet.

Biztosra mondják az X-Faktor zsűrijének névsorát, legalábbis hármat már biztosra vesznek a négy mentorból. Eddig tuti befutónak tűnik a dekoltázst villantó Tóth Gabi, a látványos változáson átesett Gáspár Laci és Puskás Peti. Az érdekesség viszont azt, hogy a TV2 szintén szeptemberben induló Star Academy címen futó műsor beharangozójában az előbb említett három ember is megszólal, mivel ők egytől-egyig a csatornától indultak. A kedvcsinálóban elhangzik, hogy mennyi mindent kaptak tőlük, ami igaz is. A Blikk erre megjegyzi, hogy egy állást az RTL Klubnál.

A Bors viszont utánajárt a történetnek, megkereste a TV2 sajtóosztályát, akik a következőképpen reagáltak a hírre: “Büszkék va­gyunk rá, hogy a TV2 számos tehetséget fedezett fel, akik megkerülhetetlen és népszerű alakjai lettek a hazai könnyűzenei életnek. Tóth Gabi és Gáspár Laci is a Mega­sztárban vált ismertté, itt alapozták meg a karrierjüket, és azóta is sikeresek. Éppen ezért mindkettőjüknek helye van a vadonatúj tehetségkutató mű­so­runk, a Star Academy beharangozó filmjében.”

A napilap információi szerint azonban nem mindenki ilyen elégedett az X-Faktor győztesei közül. Vastag Csabának, Kocsis Tibornak és Oláh Gergőnek nem esett jól, hogy nem rájuk gondoltak, amikor új mentorokat válogattak.

“Az elmúlt időszakban kicsit lazult a kapcsolatom az RTL-lel, de ez mostanra rendeződött. Azóta beszéltünk új feladatokról is. A műsor szerkesztésébe nincs beleszólásom, nem az én feladatom dönteni. Kívánom, hogy mindenkinek legyen olyan karrierje, amilyen az enyém lett az X-Faktor után” – magyarázta Vastag.

Mivel lényegében már mindenki megszólalt, csak az RTL Klub nem, ezért az NLCafe megkérdezte, van-e hozzáfűznivalójuk. Íme a válasz, ami pontot tehet egy időre az ügy végére. “A 2016-os X-Faktor mentorainak névsorát eddig hivatalosan még nem jelentettük be, így igazából nem is sértődhettek meg a műsor korábbi győztesei – akikkel egyébként természetesen jó a viszonyunk , hiszen nincs kire. Most már tényleg belátható időn belül bemutatjuk a megújult mentor csapatot, addig pletykákra és szóbeszédekre nem is szeretnénk reagálni.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top