Sztárok

Liptai Claudia nehéz helyzetbe került

Liptai Claudia igazán formában van, a vasárnapi Nagy Duett alatt is csak úgy ontotta a poénokat. Ám volt egy pillanat, amikor nehéz helyzetbe került, majdnem kicsúszott a lába alól a talaj...

 Liptai Claudia csak úgy ontotta magából a poénokat, Kasza Tibi meg is jegyezte, ellopja előlük a show-t. De volt egy pillanat, amikor a műsorvezető elkomorult, ugyanis majdnem elesett, ettől pedig kismamaként nyilván nagyon megijedt.

 Peter Sramek és Keleti Andrea a román O-Zone együttes legnagyobb slágerét adta elő egy óriási habparti keretében, ám a várandós Liptai Claudia magas sarkú cipője nem volt kompatibilis a csúszós habbal, ezért majdnem elesett a lépcsőn és később sem volt könnyű egy helyben állnia, amíg a zsűri értékelte a produkciót. Majka ahogy mindig, most is vigyázott műsorvezetőtársára, és többen is ugrottak, hogy segítsenek neki a lépcsőn, így végül szerencsére semmi baj nem történt – írja a Bors.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top